Hoppa till innehåll

SaMiii Äger Danne

Medlem
  • Antal innehåll

    45
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

SaMiii Äger Danne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Poison, det ser inte ut som att det kommer att komma ut på PC ^^.
  2. Ja precis. Men jag rekommenderar att du köper FIFA 08 till PS3. Eftersom ifall någon tycker att det är precis som på PC, så har han fel. Man kan i princip säga att det är två olika spel. PC är en dålig, snabbt konverterad version av FIFA 08, och PS3/XBOX 360 versionen är den "riktiga" versionen, så att säga. Den bra versionen.
  3. Uhm, men du talar inte sanning. Du kan använda Black Suit om du går till stället du kan se dina moves. Alltså du pausar, L1 eller R1 tills du hittar sidan där det står "Black Suit" och "Regular Suit" tror jag iallafall. Men du kan inte bli Venom på något sätt.
  4. Jag köpte min PS3 från ONOFF för runt 7 lax, men det var precis när den kom ut och plusförsäkring 3 år och ett spel. På den tiden (ett par månader sen) så var det billigt.
  5. Jag skulle säga att det ar battre. Men ifs, spider-man 2 var mycket langre, och det flöt pa mycket battre. Men Spider-Man 3 ar bra, so ja, jag rekommenderar det. ( Sry for texten, ar i ett annat land so jag kan inte skriva vissa bokstaver )
  6. Spelet " Friends " har kommit ut, men det är ett frågesport spel. Och allt Michael gör har ju hittills gått åt skogen. Det har ju inte direkt gått bra för killen,
  7. Förresten, så handlar PC-Gamer inte om programmering. Eller jo det också, men för det mesta handlar PC-Gamer faktiskt om datorspel. Du kanske blandar ihop med andra PC tidningar?
  8. Du kan heller inte åka dit efter, eller före uppdraget.
  9. Alltså, om du spelar Smackdown! vs. RAW, så är det bara att gå till " Create " på huvudmenyn, och ta " Create a move set " och väljer alla grapples, och allt du vill. Själv har jag en gubbe som är max på allt och har väldigt speciella moves. Vill du ha nya Finisher Moves, kan du köpa dem på Shopzone.
  10. Ifall du syftar på ett flygplan, så finns det inte ett sådant flygplan på GTA: San Andreas på PS2, men kanske kan du hitta flygplanet i mods på PC.
  11. Alltså, troligen så kommer de inte komma, eftersom man har inte gjort några fusk till dem senaste WWE spelen på sistonde. De har redan kommit ut med "guider" där de säger hur du unlockar Legends, Arenor och massa annat. Annars kan du ju söka efter fusk på Google.
  12. Alltså, det skulle ju ta en väldigt lång tid för utvecklarna att komma på storyn. För de måste ju antingen välja när man är bakom galler, eller om man är på flykt. Skulle de välja båda skulle spelet helt enkelt kosta för mycket, och det skulle ta för lång tid att göra spelet. Och att man måste byta frisyr och och kläder låter ju lite absurt, eftersom man kan ju inte byta frisyr, så fort någon ser dig. Och vad skulle hända när de har rymt? Vad har man för missions då? Att försöka råna banker? Det låter ju inte heller så smart, eftersom man måste ligga lågt. Så ja, jag är nästan säker på att det inte blir något spel. Men som wilmerx säger, man ska aldrig säga aldrig.
  13. 8/10 * Sådär grafik, beror på TV * Skönt med ett nytt PRO spel * Skönt att slippa ännu ett lamt Underground spel Helgon, Det finns bara två stycken Underground spel? Tre Underground spel ifall man tycker att American Wasteland är ett Underground spel.
  14. Precis, därför det kalla glitch? Och förresten, man KAN komma in i Area 69 när man har klarat av uppdraget?
  15. Själv har jag varvat spelet. Och, nej hon kommer inte. Spelet hade faktiskt rätt stora förväntningar, men jag tyckte att det var en liten besvikelse. Som du säger kn3ckarn, de gjorde en fruktansvärd story av det.
×
  • Skapa ny...